Vestiging Breda

Sinds eind 2018 is Van Mosel Interieurbouw en realisatie gevestigd aan de Van de Reijtstraat 30 in Breda. Behalve ons magazijn, kantoor en werkplaats, ontvangen we ook graag onze klanten in dit pand om samen uw interieur wensen werkelijk te laten worden. We laten graag zien waarom onder andere dit pand zorgt dat wij uw interieur volledig op maat kunnen aanbieden.

Showroom

De showroom biedt een rustige en inspirerende omgeving om uw interieur wensen te bespreken. Ieder huis of kantoor is namelijk anders waardoor een goed adviesgesprek van groot belang is om het maatwerk te kunnen leveren waar Van Mosel om bekend staat. In de showroom zijn daarnaast een verscheidenheid aan materiaal samples opgesteld zodat u precies kan bepalen welke materialen en onderdelen aansluit bij uw wensen.

Werkplaats

Tegen de showroom, is de werkplaats gelegen. In de werkplaats zijn dagelijks onze interieurbouwers hard aan het werk om uw droombadkamer, sanitair, keuken of overig meubilair, zoals kasten en (kantoor)meubels, werkelijkheid te laten worden. De werkplaats is daarnaast van alle benodigdheden voorzien zodat onze ervaren bouwers, uw interieur precies kan bouwen zoals u het voor ogen heeft.

Magazijn

Het magazijn Van Mosel interieur is ook in hetzelfde pand aanwezig. Voordeel hiervan is dat alle geleverde producten gelijk bij de hand zijn zodat u nooit te lang hoeft te wachten voordat u kan genieten van uw droominterieur.

Kantoor

Als laats is het kantoor op de eerste verdieping van ons pand aanwezig. Op ons kantoor werken onder andere de interieurarchitecten die uw wensen omzetten naar een bruikbaar ontwerp. Doordat bouw en ontwerp onder één dak zit, wordt er nauw contact onderhouden en goed worden samenwerkt waardoor het uiteindelijk product naadloos aansluit op het ontwerp.

Tot snel?

Wilt u ook op onze vestiging langskomen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat al klaar!